Power to the New Generation!

Het bk keert terug naar de plaats waar het allemaal begon… de cirkel is rond. Hoog tijd aan de nieuwe generatie om over te nemen!

Dit jaar keert het bk terug naar de plaats waar het allemaal begon… Mimizan. Tijd voor een tweede nieuwe start. Die waar de nieuwe generatie de fakkel overneemt!

Na 10 Belgische titels op rij, mooi verdeeld onder Lars en ik (elk 5 stuks) is de uitdaging om nog meer wedstrijden te winnen wat weg. De uitdaging ligt tegenwoordig ergens anders. Voor mij ligt die vooral in de zoektocht naar extreme golven en het verleggen van de limieten. Dankzij O’Neill en Vans krijg ik de kans om die nieuwe uitdagingen te verwezenlijken en de wedstrijden vaarwel te zeggen.

Opvolging is alvast verzekerd. met jongens als dean vandewalle, jack verbracken, arne kindt en keith marcantuoni gaan we een mooie talentvolle periode tegemoet!

Ik had er graag bij geweest niet om zelf deel te nemen maar om de new generation nog wat extra te pushen! Helaas eist het verleggen van de limieten zo nu en dan zijn tol!

Go for it boys! kick the old guys their ass!